Тобi подяка, наш ЗЗРК!

Людмила Дзвонок
             До 45-річчя з дня вступу ЗЗРК
             в ряд діючих підприємств (15.01.1970)   
               
Вже 45-ть на службі в Україні
Наш славний комбінат, ЗЗРК-а!
Із ним так гарно нашій всій родині,
Нехай потік з рудою не стиха!

Правофланговий, завжди в авангарді
Серед собі подібних підприємств,
З тобою завжди поряд бути раді
Всі гірники, бо в праці є прогрес!

Від тебе йде достаток у родини,
(Нужденному назустріч - кожен раз!)
Ти - гордість наша, гордість України,
Тобі натхнення й нагород-прикрас!

Хай на-гора іде руда неспинно,
І тіло рудне в тебе не всиха!
Сьогодні свято - раді ми нестримно,
Тобі подяка, наш ЗЗРК-а!
                02.12.2014