вiд сутiнi до свiтла...

Виктор Сурженко
…серед хмар диму,
в сплетінні із уявою,
у сивогривому тумані
дивно скакають,
як блудні вогники – думки…
од сутіні до світла,
од дверей до дверей,
мов божевільні
вони гаснуть в тремтінні
і не здержуються вирватись у світ…