Зоряне небо

Прыйма Юрий
Твоїми руками малюватиму зорі,
Триматиму місяць своєю рукою...
Тут назавжди, ми тут як прозорі,
Небо зіркове висить наді мною...

Так ніч іде, біжить все дальше,
Хвилина лік одній годині задає...
І нам з тобою все стає інакше,
І серце моє в небо радо падає...

Ми знову одні серед мільярду,
Немає нікого тут більше для нас...
Я без тебе не прОйду ні ярду,
Без тебе цей світ як з пластмас...

09.11.2014