Доле моя

Екатерина Таратун
Доле моя, доле
Чому ти не підеш
У чисте поле
Чому невідступно
Ти ходиш за мною
А щастя і радість
Даруєш другому
Даруй мені доле
Що я нарікаю
Краплиноньку щастя
Так довго чекаю
Хіба ти не бачиш
Як гірко живеться
Хіба ти не знаєш
Де тонко, там рветься
Пробач мені доле
Іди до другої
Без болю і жалю
Прощаюсь з тобою

9 червня 1988 року