Нига ишонмайсиз Сиз менга..! На узбекском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Нига ишонмайсиз Сиз менга ?
Кани мухаббатимиз тунда ?
Качон келасиз багримга ?
Севгулим меним,Париштам...!

Нига ишомайсиз узингизга ?
Исларимга тушасиз хар кунда.
Борай ёнингизга мухаббатим,
Севгулим меним,Париштам...!

Нига ишонмаймиз узимизга ?
Тез да келин юрагимга.
Качон буласиз Сиз менга,
Севгулим меним Париштам...?

Переведён с татарского.ЙОРТСЫЗ