Неначе свiт завмер. Ти поруч

Настасья Сидорушка
Неначе світ завмер. Ти поруч.
Неначе серце завмира.
Коли торкаешся до мене,
Життя біжить немов вода.
І сірі будні стануть святом
Твоя душа моїй душі,
Чого іще мені бажати,.
Коли з`являються вірші.
Нехай горить навколо всесвіт,
Нехай зітхає десь вулкан,
Я притисну тебе до серця
І більш ніколи не віддам.
Хай частоколом стануть гори,
І пеленою хай туман.
Я утопаю наче в морі,
У твій потрапивши капкан.
І раптом все стає як треба:
І світлий день,і білий сніг.
Ти моє сонце,моє небо.
Мій сум і мій щасливий сміх.