Про любовную любовь

Вера Клименко
Якого біса, він мене не любить? Старіти разом якось не вдається.
Я погубила звички, навіть вроду. Кожна собака коли бачить, то сміється.
Шукати принца меркантильна справа. А він вселяє в мене почуття надії.
Коли надія сдохне, то виходить, якась скотина сжерла мої мрії.
І заміж не піду. Бо там не  тепло. Чоловіки лиш гадять і сміються
А в сексі лиш гидотній голій жінці всі слюні чесно роздаються.
Він каже і кричить, що я принцеса. Вночі я прагну не давитись болем.
А він ,похропуючи,рявкне, про не стандартних і прекрасних тролей.
Кого любити, якщо віру вкрали, кого будити, як бабуля  сниться?
Любов халявна не буває. А вийти заміж хочеться за "принца".