За що стояли на Майданi

Валентина Андрущенко Франчук
     Річниці Майдану  присвячується
За  що стояли на
 Майдані,
Людські життя за що
віддали?
Пихаті пики сяють  в
злоті,
Ще більш застряючи в
болоті.

Корупції не менше
стало,
Все їм пихатим мало й
мало,
Батони  ліплять
золотії,
З народу тянучи,
злодії.

Обурені війною
люди,
Каліками стають на
Сході,
Життя складають за
панянство,
Бо мають в душах
Християнство.

Спиніться люди,
Заклинаю!!!
Бо вже народ дійшов,
до краю,
Майдан живий і
дотепер,
Лише на мить одну
завмер!