Переобрали, знову не такi

Петр Коваль
Хотів писати, тільки передумав.
Там, схоже, знов палити будуть гуму.
Переобрали, знову не такі.
Можливо, воно трохи навпаки?
Не в мавпу дзеркало і окуляри?
Давно відвикнути пора від «шари».
Так, ми стійкі, нам працювати ліньки.
Це чергова історії сторінка,
Яку переіначать під наступну владу,
Вид спереду змінивши на вид ззаду.