Нi вiйнi

Петр Коваль
Весь день ідуть на ТВі дебати,
В печінці вже засіла ця лайня,
А десь там плаче на могилі мати,
Продовжується, все таки, стрільня.
І влада навести не може ладу.
Доволі словоблудства й тріпотні,
Давайте звільним голови від чаду
І скажем для початку НІ ВІЙНІ,
А потім вже знайдемо спільну мову.
Було б хотіння, можна віднайти.
Бажання до взаємності основа
Не рушити, наводити  мости.