В дшукай мене

Артём Бугаенко
Відшукай мене... посеред своїх бажань,
Зачекай порив... серця мрій порхань,
Зупиняй своїм коханням... злив дощі,
Відчувай дотик долонь... моєї душі.

Відшукай мене... посеред тисячі обличь,
Зустрічай очима... погляду політ,
Залишай в собі... цю незбагненну мить,
Поринай в її... незримий світ.

Відкривай мене... лиш тобі дозволю,
Поглинай завжди... щирі.... чисті звуки,
Постривай, зажди,.... зупини неволю,
Подаруй свої... ніжні.... теплі руки...