не знаю..

Александр Югов
не знаю, так воно,
чи ні,
але десь там,
у глибині
так,
ніби вмерло щось в мені..
як ніби душу розчавили
і закопали у багні..
як ніби відірвали очі,
та щелепом своїх ротів
співають так, що аж
щекоче,
що аж смердить
та ниє тощо..
де світ зімкнувся та згорів..

мені тут сумно,
тут немає
людини, рідної мені..
так довго дляться
кляті дні,
як ніби босий у вогні,
і вряд чи хтось мене сховає..

навряд чи хтось
мене сховає..
і в серці, там,
у глибині,
так, ніби вмерло щось в мені..
а що не вмерло,
то вмирає..

мо/30.06.14