Анкайемне балиши На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Пешерде безга анкай,
Тукмач белан вак балиш.
Сандугашлар урамда,
Сайраганда жирларен...!

Матур созлар йоракка,
Йетме сандугаш ярым.
Оныкларга еткезегез,
Анкайемне балишен...! ЙОРТСЫЗ