Кайда менем хонархана фариштам

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Кайда менем хонархана фарештам ?
Йорагемне сене козларен ватты.
Йокламый инде менем йорагем,
Тоне бойе сене ойлаб чега.
Кайчан азер бола менем йорагем ?
Тамче,тамче яшларенне сибтереп,
Колына алып,соеп,убеп бер,
Йорагемне тозат,менем Фарештам...!ЙОРТСЫЗ