My Harley Davidson - for You

Роман Расскаазатель
My Harley Davidson - for You.             
I want to be with You... In truth!               
I think, it's possible... I think!            
My thoughts - razor, for your silk!         

   
But every time, today... tonight ...
From heaven's I am badly down ...      
I'm very down, & i'm alone ...             
And far, and far away from home ...