Майдан перед очима...

Геннадий Сивак
 Річниця   Майдану.

Майдан перед очима,
Бентежний  листопад…
Поранена дівчина,
Загиблий поруч   брат.
Палав вогонь  шалений,
Звивався в небо  дим,
Ця битва  не даремна,
Біда у кожен дім…
Прийшла, та не єдина,
Ось досі йде війна,
Сумує Україна,
У Світі  не одна…
Пішла небесна сотня,
Далеко, до зірок…
Але    рука Господня,
Весь захистить народ.
Та пам'ять  завжди з нами,
Біжить шалений час,
Майдан перед очима,
Стосується  всіх  нас…


Автор  Геннадій  Сівак.
21  листопада  2014 року.