Невiдомих солдат не буваe...

Геннадий Сивак
Невідомих солдат не   буває,
Тільки небо заслало   нам жаль,
Україна загиблих ховає,
Відчувається біль, та печаль.

Невідомих солдат не   буває,
Та на душах лишається біль,
Ось тому Батьківщина страждає,
Не виправдують засоби ціль…

Невідомих солдат не   буває,
Доля скрутна спіткала і   нас,
Цю біду  Білий Світ відчуває,
У складний,   та заляканий    час…

Знаю, винних Господь покарає,
Нікому  не  потрібна  війна,
Скільки хлопців  прибрала вона,
Невідомих солдат не   буває…


Автор  Геннадій  Сівак.
19  листопада  2014 року.