Мрiю...

Владимир Цуркан
Часом буваэ так, заплющиш очi
I поринаэш в свiт бажань
Чогось в душi так сильно хочешь.
Мабудь тобi не вистачаэ тих кохань?

А може,ти уже дорослий?
I мрiяти це дiло не твоэ!
Не хочеш чути той останнiй пострiл,
Життя,шо твою мрiю вбье!

Та навiь через 20 рокiв,
Ти знов отак заплющиш очi...
I знову мрiятя почнеш,
Розповiдаючи собi чого так сильно хочеш...