Осiннiй дощик одрида...

Вячеслав Романовський
Осінній дощик одрида,
І засніжить із високості.
І прийде сам Сковорода
До нас у гості.

Він одкладе ціпок.
            Й за мить
Із  торби визирне сопілка –
І давня пісня защемить,
Душі торкнувшись і одвірка.

Розмова тепло потече,
І нашорошить тиша вуха.
Й, опершись на чиєсь плече,
Принишкне місяць
         й буде  слухать…

20.11.2014