Не самотнi!

Сергей Масечко
Цілунок неба і землі
солодким інеєм покриє
в порту самотні кораблі.
Вони - колишні наші мрії.
Відчалять разом два судна
від пристані сумних думок;
був я один і ти одна -
тепер ми разом - наш перший крок....