Епоха душi

Сергей Масечко
Слова істот лунають у тунелі,
у тім тунелі, де зорі є.
На різних мовах крутять каруселі
письма одного...
Листи знайомі тліють у вогні,
у тім вогні, де сліз нема.
Піднялись в небо мої масляні
туману краплі ...
Трактат закінчений і дотик.Крапка.
Що я відчув згадає хтось.
Уже прожив і заховаю в папку
свої думки...
Нові ідеї б'ють на сполох.
І музи дух не спить вночі.
Нова епоха пише вже пролог,
нова епоха у моїй душі...