Нега эшанмыйсон сен мена На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Нега эшанмыйсон сен мена ?
Кайда махаббатебез тонда ?
Кайчан килясен багерема,
Соеклем менем париштам...?

Нега эшанмыйсон озена ?
Исларема тошасен конда.
Барыйем янына махаббатем,
Соеклем менем париштам...!

Нега эшанмыйбез озебезга ?
Очрашиек матурым шатлыкта.
Кайчан боласен сен мена,
Соеклем менем париштам...! ЙОРТСЫЗ