Дидедиз 8-мартдиз

Зарина Мустафаева
Гатфар я чаз вАллагь диде гатфар я
Кьуьд акьалт\на алукьнавай йикъар я
Къейдзава къе виш йисарин сувар яз
Мубарак хьуй 8мартдин сувар ваз.

Чун гьамиша шад жеда хьи диде чан
Эгер сивел хъвер хьайит\а диде чан
Гьич са югъни такурай вун перишан
Мубарак хьуй 8мартдин сувар ваз

Чун,балаяр,ви къулугъда авайди
Лагьай к\валах"ваъ" телягьна жедайди
Гьар юкъуз ваз цуьквер кьуна къведайди
Мубарак хьуй 8мартдин сувар ваз.

Сад Аллагьдиз дад ийизва диде чан
Са югъ тахьуй вун галачиз диде чан
Ви рик\икай хабар я заз диде чан
Мубарак хьуй 8мартдин сувар ваз..