Мурка

Зарина Мустафаева
"Мурка" я дуст зи кацин т\вар
И дуьньядал гьадаз ухшар
Гьич са кацни жедач къаншар
Заз авайди са "Мурка" я.

Эверайла к\вализ катиз
Фуъ недайла заз килигиз
Калтугайла варциз хъфиз
Заз авайди са "Мурка" я

Гьар гъилера ч\угваз пягьсер
Жеда вичел еке хирер
Гьик\ хьайит\ан ам я иер
заз авайди са "Мурка" я.

Вун авачир югъ-перишан
Вун авай югъ я гуьлуьшан
Вуч лагьайт\ан къуншийри заз
заз авайди са "Мурка" я.