Цвети, Родина! Песня для детей на белор. яз

Галина Даньшова
Квітней, Радзіма!

Муз. Аляксандры Даньшовай

Магутная дзяржава,
Маленькі я жіхар.
Мне ўсё ў табе цікава:
Душа твая і твар.

Прыпеў: 
 
Квітней, квітней, Радзіма,
Мы разам: ты і я!
Прыгожая краіна,
Адзіная мая!

Заўсёды свята – казка,
Як песня аб вясне!
Прымі ты, калі ласка,
Удзячнасць ад мяне!

Прыпеў.

Заўвага: ноты песні - у часопісе "Пачатковая школа", 2014 г. (1).