Экологiчна казка

Ирина Кравец
Був на свiтi черв'ячок,
I веселун, I добрячок.
В магазинi величезном
Жив на полицi в овочевом.
Не пам'ятав як народився
I звiдкiля туди прибився.
Взагалi моторний малий
Мрiяти любив бувало...
Не тужив, не сперечався,
I крутим буть не старався.
Сам собi господар був.
Добре iв коли- забув!
Гастроном забит харчами:
Овочами I сирами,
М'ясом. Це не мiг вiн icти-
 Iжа не екологiчно чиста!
Так вiн маявся, нудився,
Жалкував що тут вселився.
Поки разу одного
Не потрапив у лайно.
Там вiн iв I не болiло,
Не кололо, не нудило.
Казку цю ви прочитали
I мараль таку узнали:
В нашiм свiтi без турботи
Можна iсть лише вiдходи!