мм

Дарий Апрель
як цягнуцца кветкi да сонца,так я хачу да цябе
як дуба каранi моцныя зямлю абдымаюць
так жа моцна ўвечары абдымi
мяне
мяне абдымi ў апошнi раз
будзь блiжэй
чым колы цягнiка да рэек
даруй
ранiцай

даруй мяне