Я- Украiну обираю

Алина Тригуб
Я ставлю все,що тільки маю.
Роблю бестрашний , вірний крок,
Я- Україну обираю,
я- прагну серцем до зірок.

Мене не розуміють друзі,
Частіше мовлять: "Це дурня!"
Але ж , усім все по заслузі?
Отримають вони і я.

Мій вибір вірний, це напевно,
А якщо ні,- то не біда,
В душі моїй є Україна,
Вона-рідненька, не чужа!

Нехай там що говорять люди,
А я кажу: "Зробіть вже крок!"
Любіть душою Україну,
А серцем прагніть до зірок!