Вагон Столипiнський обвитий гратами...

Геннадий Сивак
Вагон  Столипінський  обвитий  гратами,
Тюрма  Лук'янівська  чека мене,
Життєва колія  біжить  між датами,
В ній що написано, то не мине…
Варта посилена,   на волю хочу я,
Та бачу, що ніяк і не втекти,
Чому   катує  доленька моя?
Хоча з народження з нею на ти…
В  в'язні  Лук'янівській, небо в клітиночку,
Якщо ув'язнений, тобі біда,
Хоч  би  додому,  та  на хвилиночку,
Але себе мені, знай не  шкода.
На карти кину  знов, хочу дізнатися
І скільки буде цей казенний дім,
Та  над серденьком моїм знущатися,
В нього попав я ще молодим…
Фортуна мила не відвертайся,
Такого більш   не переживу,
Вагон столипінський не напружуйся,
Все пам’ятаю, доки живу…



Автор  Геннадій Сівак.
14  листопада  2014 року.