Нiколи знову

Марина Сидоренко
Ніколи знову починати війну,
Ніколи сльози лити по загиблих.
Життя і мораль тут стоять на кону.
Не робіть із людей пташечок срібно-білих.

Ніколи знову карати й вбивати,
Ніколи знову ставати вогнем.
Або ти хотів би, щоб плакала мати?
Чекаючи мир, ми добріше стаєм.

Ніколи знову ненависть плекати,
Ніколи знову топтати людей.
Складіть свою зброю, ножі і гармати!
І буде свобода по Вкраїні всієй.

Ніколи знову вмирати зі страху,
Ніколи знову чекати на смерть.
Не сійте на землю кривавого праху,
Бо наше життя —і так шкереберть!

Ніколи знову вбивати за правду,
Ніколи знову стріляти в братів.
Я ще постою у вишневого саду.
Я ще помолюсь за дві сотні життів!

Ніколи знову чинити війну,
Ніколи знову її починати.
Діди пам'ятають, що є на кону,
І ви постарайтеся це все прийняти.