Зкривавленним пером

Марина Сидоренко
Я не хочу війни, я не бажаю смерті,
Я хочу лише сонце над собой.
Я хочу лише волі, слави, честі
Для України. Бо вона стоїть зі мной.

Я не хочу вбивати, я не хочу вмирать,
Але життя складається інакше.
Що гинуть ті, що за державу тут стоять,
Гинуть в вогні, на землю тихо впавши.

Я хочу лише мир, лише добро.
Я хочу процвітання для Вкраїни!
Я не пишу зкривавленним пером,
Що я люблю, коли чужинці гинуть.