Вiдчуй!

Марина Сидоренко
Я так люблю тебе, Вкраїно!
Я так люблю своїх братів.
Так полюби і свого сина,
Який віддав би сім життів
За те, щоб наші рідні землі
Лише цвіли, лише цвіли,
А наші мовні чисті перли
По всьому світу загули!
Я так люблю тебе, Вкраїно!
Я вдячен буду їй завжди,
Бо це навіки — батьківщина
І наших предків всіх плоди.
Так полюби мене, будь ласка,
І не вбивай, і не катуй.
Не злізе прапору пов'язка.
Люблю тебе! Лише відчуй!