Вставай!

Марина Сидоренко
Вставай на бій за честь і славу,
Борись зі злом в своїй державі!
І тільки кров'ю, своєй кров'ю
І до держави цей любов'ю
Ти зможеш тут хоч щось зробити,
Поки навколо лиш бандити,
Або продажнії щури,
Або останнії вори.

Вставай на бій вогненной силой,
Щоб весь ворожий гній спинила.
І тільки серцем, серцем власним
Ти запали вогонь сучасний.
Щоб відновити, розпалити
Багаття, де одні бандити,
Або продажнії щури,
Або останнії вори.

Вставай на бій за свою долю,
За славу, міць, свободу, волю.
І тільки силой відчайдушной
Зробити нам ривок потужний
До боротьби з верхівкой пекла,
Що окупує наші землі.
Як ті продажнії щури,
Або останнії вори.