ХохлоМстя

Штурман 2
Я, клятим москалям, Петро,
За Украинский Крым –
Шо "взяли" – ОТОМСТИЛ!...
На Красной площади  було – середь её  НАСРАЛ!
          Небось, булы возмущены,
          Гавна увидев кучу?
          Иль шо?... Ещё покруче?..... 
          Та ни, бо я ж - НЕ СНЯВ ШТАНЫ – никто  и не видал,

для Свидомых на рідній мові:

Я, клятим москалям, Петро
За Український Крим -
Шо "узяли" - ПОМСТИВ!...
На Червоній площі те було - НАСРАЛ, середь її!
Гавна купу побачивши -
Мабуть, були обурені?
Чи шо?... Чи покрутіше?....
Та немає, бо я ж - НЕ ЗНЯВШИ - наклав... собі в штани...