***

Ксения Моргунец
Шляхами різними,
хто потягом, хто літаком.
шукати правди істину,
під чужим крилом.
В оману зводиться,
як нещодавній дощ,
на манну молиться,
в тобі твій бог.
Шляхами різними,
тримаючи в собі,
настигле слово долею,
все плаче по тобі.
А що тримає між порогами,
назад чи вперед іти?
кат над твоєю головою,
склав присягу її пересікти.
Чи думати, а може плакати,
благати і марити в ночі,
чи краще так зоставити,
відлунням по собі.
Шляхами різними,
тіла шукатимуть себе.
та правда істини,
не віднайде тебе.