Власнi можливостi

Артемий Цыгельный
Якби людина розуміла,
Що їй належить воля та,
То щось таке б вона зробила,
Щоб вдосконалилась мета,

Щоб поруч люди зараділи,
Та мрії їхні відбулись!
Але я поки чую тільки:
"Якщо", "напевне" та "колись"...