Правда у всiх своя

Петр Коваль
Щоб різати у очі "правду-матку",
Її спочатку треба віднайти.
А потім, як є смілість, без оглядки
З «великими» і з меншими на ти
Під відчуття своєї правоти,
Хоч до знемоги, зовсім без остатку,
Рвучи стосунки, рушачи мости…
А ранком прокидаєшся підранком,
Якщо зумієш, далі сам лети.
Кругом нікого. Правда в всіх своя.
Тому потрібно йти до розуміння.
Але не всім під силу таке вміння,
Є ті, кому миліша все ж стрільня.