Заснiженi бростi калини

Татьяна Ахинько
      
      Засніжені брості калини -
      Краса, не відірвеш очей.
      Про неї я вірш неодмінно
      Складу у безсонні ночей.

      Калина - то символ Вкраїни,
      То частка моєї землі,
      В піснях, старовинних билинах -
      Завжди прославляли її.

      Калина - то красна дівчина,
      У щасті і в горі - одна,
      То радості й смутку причина, 
      Порадниця вірна вона.

      Калиноньки брості червоні
      Холодний студив сніговій,
      Візьму їх у теплі долоні,
      Зігрію в любові своїй.