Я - маци!.. Я супраць вайны!

Людмила Воронова Супрун
Я - маці!..Я супраць вайны!
(песня)

Я - маці!..Я супраць вайны!
Я супраць гвалтоўства і смерці!
Я супраць таго, што сыны
Павінны да сроку памерці...

Я  супраць палітыкі той,
Што ўзорвае глебу гарматай,
Я супраць, каб звалі " Герой"
Таго, каго трэба за краты...

Я супраць забойстваў і здзек,
Дзіця каб расло сіратою…
Я супраць, калі - чорны снег
І дождж у перамешку з крывёю.

Я - маці!..Я супраць бяды!
Няма даражэй мне дзіцяці,
Шчаслівая толькі тады,
Калі ёсць назваць каму "Маці"…

Фото интернет.