Посвящаю родине. На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Таныйсонме мене,менем жырым ?
Мен бит СЕНЕ язганмын.
Коне да кеч йокламый,
Соеклема таза багышлаб....!

Таныйсонме мене,менем жырым ?
Йоракларда сеннан йорам.
Кайчан язам СЕНА бахит тогеп ?
Матур,гозаль язмышима багышлаб...!

Таныйсонме мене,менем жырым ?
Коне бойе Идель боенда,
Яраткан,аппагым,аккышымне излаб.
Сене язам,татар кызларына багышлаб..!

Таныйсонме мене,менем жырым ?
Килар таге матур,ямли конлар.
Токай йорен,соеб,йолаб убам.
Язам сене татарларга багышлаб...!

Сена йетме,менем жырым,
Матур,ямли,аппак бахет созлар.
Язам сене,яшлар тогеп,
Аткай йорты,ВАТАНЕМА багышлаб...!ЙОРТСЫЗ