Дивнi iгри...

Иньфинити Любви
Мумий Тролль "Странные игры".

Братка приходить із моря, привозить жувачку,
Бобини намотують плівку, кілометрів музон,
Їзжає і верещить тачка!Іще не було штрафів,
Іще не було тих, хто пішов.

Дивні ці ігри іще не починались,
Матаморфозам іще не давали мишьяк.
Дивні ці ігри іще не починались,
Ми любили "Іще"!Ми любили "Іще"! - Дагестанський коньяк.

Танцями "В битому склі" цілили Душі.
Джинсам варили малюнки - хлорка і з пензликом клей.
Й канікули літом в Терней, а не в Таіланди -
Там за морями жила тільки Еммануель.

Дивні ці ігри іще не починались,
Матаморфозам іще не давали мишьяк.
Дивні ці ігри іще не починались,
Ми любили "Іще"!Ми любили "Іще"! - Дагестанський коньяк.

Знову побачення і без телефону,
Йдучи - келихи б'ємо, рвемо номери.
Клацнув затвор, я вихожу з обійми,
Закохався останнім, я схоже, тепер уже назавжди.

Дивні ці ігри іще не починались,
Іграшковий наш світ не здавався, мов гордий Варяг!
Й завжди будуть ті, хто пішли і ті, хто лишились!
Ми любили "Іще"!Ми любили "Іще"! - Дагестанський коньяк.
Думки губились...
Думки губились...
Думки...

Дивні ці ігри іще не починались,
Матаморфозам іще не давали мишьяк.
Дивні ці ігри іще не починались,
Ми любили "Іще"!Ми любили "Іще"! - Дагестанський коньяк.