Думки плещуть, наче хвилi...

Геннадий Сивак
Думки плещуть, наче хвилі,
Нібито  ворожать…
В  небі чайки білокрилі,
Навкруг  огорожі…
Та над головою грати,
Вартові на баштах,
Надоїло вже страждати,
Ось,   якби не впасти…
Та втриматися  на волі,
Панам не вклонятись,
Щоб не дошкуляти  долі,
Та не забуватись,
Із якого вийшли  роду,
Життя не цуратись,
Берегти свою свободу,
Совість  зберігати…


Автор  Геннадій  Сівак.
3   листопада  2014  року.