Очiкування дива

Ляля Стрибная
                Оксані Коваль - різдвяний подарунок

Різдво і Новий рік
Шалено час нам наближає.
Навколо сніг,
А віра в диво зігріває.

Як сталося,
Що мріємо про іншу казку?
Припинення війни,
Як дар, як Божу  ласку.

           09.11.2014