У всiх турботи рiзнi

Петр Коваль
У всіх свої турботи. Мені в мовчанку грати?
Та ні, не в тому віці, вже не годжусь в "солдати".
Мені кривить душею? Не хочу і не буду.
На гілку, чи на рею? А хто й за що осудить?
Я був, я є, полуда з моїх очей вже впала,
А Ви? Ви також люди. Що, Вас ще не дістало?