Немовля Кохання

Серез
Не говори, все ясно без розмов.
Від зайвих слів лиш непорозуміння.
Наразі слушний час зібрати знов
Взаємин порозкидане каміння.
Почнем (або продовжимо?) з нуля.
Бодай стосунки вкотре перепишем,
Але кохання, ніби немовля,
Стає щоразу більшим та міцнішим.