К С. А

Шелест Марина Евгеньевна
Молю тебе, коханий мiй,
ти бережи в бою себе!
Та повертайся поскорiш.
Нехай Господь хранить тебе.
Не хочу, щоб ти був героэм,
що захищаэ Украiну.
Бо ти герой для мене ВЖЕ,
що б'эться за свою родину.
За рiдне мiсто, краэвид,
для всiх нас кращеэ майбутьнэ,
за старцiв, за дiтей малих,
за взривiв гвалт вовiк нечутний.
Ти повертайся поскорiш!
Нехай Господь хранить тебе!
Молю тебе, коханий мiй!
Ти бережи в бою себе!