***

Василенко Яна
Маім сонейкам стань ласкавым,
Каб саграваць цяплом, як кубак кавы.
Будзь маім ветрыкам доўгачаканым,
Каб у душы ляталі пялёсткі мары.

Дожджыкам будзь толькі радасным,
Пакуты людскія змывай!
Вясёлку, што робіць усё казачным,
Як сімвал прабачэння ў госці зазывай!