Ангел пiшов в запiй...

Иньфинити Любви
Григорий Лепс "Ангел ушёл в запой".


Там за вікном - пітьма,
Зорі всі - на місцях.
Недопалок - гора,
А голова - пуста.
Знову щось все ніяк,
І Небеса глухі,
Не співпадає такт,
Важко ідуть вірші.

Ангел пішов в запій,
Та полетів чудить.
Хлопець він золотий,
Але не вміє пить.

Я розумію, брат,
Втоми твоєї стан.
Сам я собі, мов кат,
Кісткою в горлі встав.

Давить хандра в грудях,
Тягнеться під кадик.
Разом ми - хоч би як,
А ось без тебе - ні.
Та що - давай кидай,
В руки себе візьми.
І прилітай на чай
Десь так біля вісьми.

Ангел пішов в запій,
Та полетів чудить.
Хлопець він золотий,
Але не вміє пить.

Я розумію, брат,
Втоми твоєї стан.
Сам я собі, мов кат,
Кісткою в горлі встав.