Викинь з голови...

Иньфинити Любви
Григорий Лепс "Выбрось из головы".

http://www.youtube.com/watch?v=r_677ZW7e-U


Викинь із голови
Все, що я наговорив дарма.
Двоє ми не праві,
Й життя - оце така э вередлива ігра.
Та я не справляюсь в ній,
А чи справляюсь дещо як, от біда,
Хоча би на декілька днів
Хай суперечки підуть без сліда.

Пробач, моя,
За те, що я
Так невибачливо став забувать,
Як неповторно це - тебе цілувать.

Пробач мене за ті квітки,
Які я дарувать не збагнув,
Я просто ненадовго забув,
В чиїх руках моє Серце.

Згадаєм давай весну,
Яка ось тоді познайомила нас.
Я тільки тебе одну,
Я тільки з тобою тоді і в цей час.
Я візьму в друзів у борг,
Я квитки придбаю на кращий острів.
Хоча б ненадовго удвох
Давай забудем, що все так непросто.

Пробач, моя,
За те, що я
Так невибачливо став забувать,
Як неповторно це - тебе цілувать.

Пробач мене за ті квітки,
Які я дарувать не збагнув,
Я просто ненадовго забув,
В чиїх руках моє Серце.