Дiагноз

Оксана Мыслович Чайкивська
Пігулка від болю, таблетка від кашлю
І декілька чашок міцного вина...
Закутана в спогади, кану у темряві
Далекого вогника твого вікна.

Настоянка правди, мікстура сміливості,
Щоб глянути в вічі без краплі жалю.
Так тяжко відважитись знову прокинутись,
Аби промовчати про те, що люблю.

Компрес від мігрені... Чорт! Будьте ласкаві,
А можна лиш мило й на люстрі петлю?
Хм... так не цікаво? Це все неможливо...
"Останнє" послання тобі не пришлю.

Ти був мені ліками, та став наркотиком.
З залежністю досі уперто борюсь.
Мені досить тіні, достатньо лиш дотику,
Щоб знов повернути недугу мою...